Könyvtár
2020. szeptember 08.
2020 július-agusztus_gyerek-ifjúsági
Kölcsönzési toplista olvasói kölcsönzések alapján

dizelek.jpgA körmönfont dízelek becsapják Percyt, aki emiatt hatalmas bajba sodorja egész Sodor-szigetet. Vajon sikerül Percynek elhárítania a veszélyt?

 

beszelo_kiskutya.jpgKeltsd életre a beszélő kiskutya, a zöld róka vagy a náthás kiskacsa történetét!

 

frakk.jpg„Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szép kis kertes ház. Abban lakott két kövér macska. Rajtuk kívül ott lakott még Károly bácsi és Irma néni is." Aztán megjelent Frakk...

 

bogyo_es_baboca.jpgBogyó és Babóca papírsárkányt készítenek. De jaj! Feltámad a szél, és elsodorja a kis barátokat! Vajon hogyan érnek majd földet?

 

szazlabu.jpgVersek óvodásoknak.

 

tokmagok.jpgBenő, Minka, Rézi és Palkó kalandjait követhetjük nyomon - négy olvasási szinten keresztül.

 

mindentudo.jpgTudod-e, hogy a hóeke lapátja hajlítható, hogy a mozgódaru tizenkét keréken halad, s a bulldózer hernyótalpával a legnagyobb sárban is könnyen talál utat? Vedd szemügyre az ügyes masinákat, megtudod, hogyan dolgoznak, s milyen hasznosak, így lassanként felfedezed titkaikat! 

 gyere_velunk.jpgMi történik az istállóban? Mit esznek a disznók? Mit csinál a bálázógép? Mi terem a kertben? Miért hempereg a sárban a disznó? Miből sütik a kenyeret? Minderre választ kaphatsz a könyvben!

autok.jpgMilyen járművek dolgoznak az építkezésen? Ki segít, ha baleset történik? Hogyan működik a kukásautó? A képeskönyv titkos ablakait kihajtva rengeteg meglepetésban lesz részed.

traktorok.jpgA kötetet lapozgatva a legsokoldalúbb mezőgazdasági gépjárművel, a traktorral ismerkedhetnek az apróságok. A játékos elemek, a kedves rajzok, a kinyitható ablakok és a kornak megfelelő magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik.