Könyvtár

Helyismereti adatbázis kereső

4871
Adatlap típusa: Sajtó
A Spar filozófiájában első a vevő. A városközpontban átadták az áruházlánc 118. egységét / - sz -; Lehoczky Péter (fotó)
== Békés Megyei Hírlap, 2003.02.13
T.: Spar; Nemes Tibor; átadás; áruház.

p.5.
Ma már csak az idősebb korosztály emlékében él a Berény Áruház, mely egykoron a megye egyik büszkesége volt Mezőberényben. Az utóbbi évtizedben a kereskedelmi egység eredeti funkcióját megtartva átalakult, megváltozott, de továbbra is a város vásárlóit szolgálja. Tegnap délután a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. itt nyitotta meg az áruházlánc 118. egységét.
A sok tízmillió forintba került átalakítások és felújítások nyomán egy igazán impozáns üzlettel gazdagodott a település. Az áruház ünnepélyes avatásán dr. Nemes Tibor, a Spar ügyvezető igaz
gatója, az igazgatóság elnöke köszöntőjében kiemelte: az elmúlt évben az áruházlánc 22 egységgel bővült, a herényi Spar Áruház a család 118., a megye ötödik tagja. A 640 négyzetméteres eladótérhez egy 310 négyzetméteres előkészítő és raktár tartozik, közel 5 ezer cikket kínálnak. Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy az áruházlánc filozófiájában első a vevő, a vásárlók friss és jó minőségű áruval való ellátása és kiszolgálása, amihez hozzátartozik az eladók szívélyessége, türelme, szakértelme, s nem utolsósorban mosolya is. Az új egység széleskörű kínálatával és szolgáltatásaival ma reggeltől a hét minden napján várja a vásárlókat.